Aller au contenu


[Fbva] Sint Truiden Voor Driesje


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Guest_ROBOT_RSS_*

Guest_ROBOT_RSS_*
  • Guests

Posté 01 March 2014 - 01:00 AM

Op 14 september rijden wij, MG-Club Limburg, voor het goede doel.
In juni 2012 werd er bij de toen 2-jarige peuter leukemie vastgesteld. De dokters gaven hem toen maar tien procent kans op overleven, maar hij haalde het na een zware chemokuur en een stamceldonatie. In april van dit jaar sloeg het noodlot opnieuw toe. Driesje bengelde opnieuw tussen leven en dood na een zware bloedvergiftiging en werd weer in allerijl overgebracht naar Gasthuisberg in Leuven. Het begin van een nieuwe strijd waarbij de kleuter zelfs zijn twee onderbenen, een stuk van zijn duim en een wijsvinger moest laten amputeren.

De doktors zijn het er allemaal over eens, het is ongelooflijk dat Driesje nog leeft. Om de ouders een financiële riem onder het hart te steken â de kosten rijzen ondertussen de pan uit â wordt er een grote benefiet georganiseerd voor Driesje. Benefiet met huifkartochten, motorsamenkomsten, kinderanimatie, springkastelen, clowns, het optreden van vele Vlaamse artiesten en een oldtimertreffen met een mooie rondrit. Dit treffen â annex rondrit â wordt georganiseerd in samenwerking met MG Club Limburg VZW.
Als eigenaar van een oldtimer, nodigen wij u graag uit om deel te nemen aan de rondrit en u nadien te laten verrassen door de optredens van vele Vlaamse artiesten.

Meer informatie hier


Voir l'article complet




0 utilisateur(s) en train de lire ce sujet

0 membre(s), 0 invité(s), 0 utilisateur(s) anonyme(s)